Langsom PC anbefaler

 

Rene Tæpper Aps

 

Har du problemer med tæpper, der skal renses professionelt?

Det høje serviceniveau handler både om behandlingen af tæpper samt behandling af kunder. Netop serviceniveau er en værdi, der vægtes højt hos Rene Tæpper. Vi tilbyder at afhente dine tæpper du ønsker renset, og bringer naturligvis de rensede tæpper hjem til dig igen efter behandling.

Det betyder, at du hurtigt kan få rene tæpper igen, samt at der er mulighed for selv at få unikke og specielle tæpper renset.

Derfor skal du bruge Rene Tæpper:

 

Tæpperens er miljøvenligt

Minimumforbruget af væske under vask er med til at mindske overforbrug af netop vand som central ressource. Maskinerne er effektive med hensyn til at yde en optimal funktion af rensning. Det lille forbrug af væske er desuden med til at forkorte tørretiden, hvilket i sidste ende betyder en kort behandlings- og rensningstid.

Derudover er der skabt fokus på miljøet ved at anvende danske produkter til rensningsprocesserne. Hensynet bag at anvende danske produkter er, at de er produceret efter gældende standarder på området og lever op til de regler, hvad angår indhold og produktingredienser. Derudover vil brugen af danskproducerede renseprodukter mindske fragtressourcer, da transport og levering af produkterne foregår indlands.

Med de skånsomme samt allergivenlige metoder og renseprodukter, er der sikret et miljøvenligt og flot resultat.

 

Sådan skabes de flotte resultater

Det er ikke uden betydning, hvordan arbejdsmetoden finder sted til rensning af tæpper, samt hvilke produkter der anvendes til enten desinficering, imprægnering eller til at fjerne pletter med.

Hos Renetaepper.dk anvendes danske produkter, som er medvirkende til at garantere imponerende resultater.

For at kunne tilbyde den mest effektive, miljøvenlige samt kvalitetsbevidste metode handler det om mange års erfaring på området med rensning af tæpper.

De forskellige metoder til behandling af tæpper er skabt af følgende værdier:

  • Bred viden om materialer og fremstillingsformer
  • Kendskab til vigtigheden af at hvert tæppe skal behandles individuelt
  • Stor og mangeårig erfaring indenfor området
  • Brug af seneste og mest moderne, teknologiske løsninger

 

Betydningsfuld rensning af ægte tæpper

Betegnelsen ’ægte tæpper’ dækker over de typer af tæpper, som er fremstillet manuelt ved håndarbejde. Den anden gruppe af tæpper er de maskinfremstillede. De unikke kendetegn ved det ægte tæppe kan ses, når der kigges nærmere på strukturerne af vævningerne. Disse vil typisk kunne være uensartede, da de netop er håndlavet.

Ægte tæpper, der befinder sig på stuegulve i danske boliger, er typisk importerede fra lande såsom Tyrkiet og Iran, som er blandt de mest anerkendte tæppelande. Fremstillingsmetoderne kan både være håndknyttet, håndvævet eller håndtuftet.

Disse ægte tæpper er særligt populære som følge af deres høje kvalitet samt unikke designs og mønstre. Rensning af ægte tæpper er med til at vedligeholde kvaliteten samt forlænge deres levetid.

 

Langsom PC anbefaler

 

Biltesteren

 

35.000 læsere kan ikke tage fejl – af Biltesteren

Hvis du leder efter ny bil – eller bare gerne vil følge med i de seneste nyheder om biler, så skal du tage et kig på Biltesteren.


Hver eneste uge kigger Biltesteren på nye biler – og du kan konstant følge med i de store nyheder fra bilverdenen. Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke har meget forstand på biler og er faktisk slet ikke interesseret i bilanmeldelser. Men Biltesteren laver nogle sindssygt gode, underholdende og informative anmeldelser. Måske er det lidt af en overspringshandling, men jeg kan nogle gange sidde på siden i 15-20 minutter og se videoer.


Advarsel: Pas på! Det kan godt give dig lyst til en ny bil.

Siden drives til dagligt af Kim Middelhede som er  Biltesteren. Siden 2006 har han skrevet flere hundrede bilanmeldelser – og det er ikke kun læsestof til bilnørderne. Han laver også fede videoer. Du får altid en fuldstændig objektiv anmeldelse. Det kan jeg rigtig godt lide.


Ved du hvad det bedste er?

Artiklerne er ikke gemt bag en betalingsmur og det kræver ikke abonnement at læse og se artikler om bilerne. Det koster overhovedet ingenting. Det er 100% gratis – hver dag, året rundt – hver eneste artikel.

Biltesteren har flere end 35.000 besøgende om måneden på websitet – og det er jo helt vanvittigt efter så få år. Biltesteren er i øvrigt ofte citeret i flere store medier.

Hvis du har lyst til at følge med i bilnyhederne og hele tiden være opdateret med de seneste anmeldelser så kan du også give Biltesten et Like på Facebook. Hvis du klikker ind og trykker på Like, så er du sammen med flere end 7.000 bilelskende danskere, der jævnligt kommenterer og diskuterer biler.

Jeg sender dig mine varmeste anbefalinger af Biltesteren.