LEDER DU EFTER DEFRAGMENTERING?

Brug ikke penge på ‘mirakelprogrammer’, der alligevel ikke virker.
Du kan selv fixe din pc, med min gratis guide.

Alle kan gøre det og +15.000 danskere har allerede brugt guiden.

 

TRÆNGER DU TIL DEFRAGMENTERING?

Hvis du ikke allerede har brugt min guide til, hvordan du 100% gratis og på ganske få minutter får en hurtig opstart af din computer – så gør dig lige en tjeneste og klik her. Jeg garanterer dig, at det virker. Når du er færdig – som kom tilbage hertil og find den bedste løsning til defragmentering!

DEFRAGMENTERING – PÅ FLERE MÅDER

Hvis du har en langsom PC, så kan det være at du skal lave en defragmentering. Men lad mig sige det med det samme: Du skal ikke tro på ALT hvad du læser på nettet! Lad være med at kaste penge efter programmer, som ikke bliver anbefalet flere steder. Husk det.

Når du laver en søgning på Google med defragmentering eller defragmenter PC, så bliver du bombarderet med tilbud om mirakelprogrammer der kan alverdens ting – siger de. I de fleste tilfælde gør de ikke ret meget – og i enkelte tilfælde fylder de din PC med alt muligt andet crap – og mange af dem, virker ikke.

Men der er selvfølgelig undtagelser – og dem kigger vi på her.

SIKKERT PROGRAM TIL DIN PC

Der findes et UTAL af programmer, som prøver at bilde dig ind at de kan defragmentere din computer og gøre den meget bedre. Desværre er mange af dem ubrugelige eller i værste fald skadelige for din computer.

Men hvis jeg kun må anbefale 1 program, til fejlfinding og defragmentering af din computer – så bliver det PC Speed Kit. Programmet kan du have liggende, og du bestemmer selv hvor ofte PC Speed Kit skal undersøge din computer. Det kan være hver dag, hver uge, hver måned eller én gang om året.

PC Speed Kit er et virkelig godt program, som jeg anbefaler – og det fixer og retter ikke kun pc-fejl – det kan også defragmentere – både din harddisk, men også din registreringsdatabase!

Dette gør din computer meget hurtigere!

Prisen på programmet afspejler meget godt, at det er et program med kvalitet. Det koster normalt 499.-, men jeg har forhandlet mig frem til, at du kan købe PC Speed Kit for 149 kr. ved at bruge dette link.

Få det bedste program til fejlretning og defragmentering af din PC – PC Speed Kit – inkl rabat – klik her!

Defragmentering PC Speed Kit

AUTOMATISK DEFRAGMENTERING

Hvis du leder efter et program der automatisk defragmenterer din computer, så brug ovenstående program – PC Speed Kit. 

 

Et rigtig godt program til PC Rens er CCleaner.
Det findes både i en gratis udgave og en betalt udgave. Jeg vil anbefale dig at prøve den gratis version – og hvis du synes at den er god – så betal for den. Sværere er det ikke. Hent CCleaner her(Prøv det gratis i 14 dage. Afmeld det efter 14 dage)

Defragmentering med CCleaner

Defragmentering til Windows 10

Der er ingen tvivl om at det mest brugte windowsprogram der findes er Windows 10. Og hvis du ønsker at lave en defragmentering af windows 10 og få ryddet op i dine filer på computeren, så vil du kunne opleve at din computer bliver hurtigere. Men som jeg har skrevet længere oppe, så skal du ikke tro at alle de mirakel programmer du finder derude kan gøre det for dig, for der findes alt for mange programmer som i stedet skader din computer.

Der findes mange forskellige årsager til at defragmentering af Windows 10 styresystmet er en god ide, men en af de ting du bør have med i din overvejelser er at du bør gøre det flere gange om året, for at sikre at din PC køre optimalt. 

 

Diskdefragmentering til Windows 10

Diskdefragmentering af Windows 10 er præcist det samme som når man laver defragmentering af Windows 10, men kaldes blot noget andet. Som nævnt længere oppe, så vil en diskdefragmentering hjælpe med at få ryddet op i filerne på din computer. 

Hver gang du installere et program, ændre eller sletter nogle filer, så vil fragmenterne af disse filer kunne ligge rundt omkring i databasen, så hvis du ønsker at din PC skal køre omtimalt så bør dette bliver gjort jævnligt, så der er ryddet helt op i databasen på din computer.

Der findes mange programmer der kan klare jobbet, men desværre har det vist sig at flere af disse programmer er direke skadelige, eller blot fylder din computer med en masse unødvendig software. 

Så vi anbefaler primært PC-Speedkit.dk som vi kan stå 100% indenfor virker. Du kan finde PC-Speedkit.dk på dette link.