HAR DIN COMPUTER MALWARE?

Brug ikke penge på ‘mirakelprogrammer’, der alligevel ikke virker.
Du kan gøre det selv, med min gratis guide.

Alle kan gøre det og +15.000 danskere har allerede brugt guiden.

 

Inden vi går igang med at fjerne malware på din computer – er det vigtigt, at optimerer din computer mest muligt. Du har måske lagt mærke til at din computer er blevet langsom med årene. Det kan ordnes på få minutter – og du kan gøre det selv. 100% gratis. Klik her og følg guiden – det tager 2 minutter.

FJERN MALWARE

Er din PC sig mærkeligt – og kommer der pop-up reklamer frem hele tiden? Så find og fjern Malware og Spyware nemt med denne guide. Så kan du selv lave en diskoprydning – det er ikke så svært, at gøre selv – GRATIS.

Din PC kan sagtens være inficeret med en virus, Spyware eller anden Malware – selvom du har et antivirus program installeret. Det er svært at undgå al Malware og Spyware, men med et par simple træk – kan du undersøge – og lave en Fjern Malware og Fjern Spyware-operation. Brug bare min guide til diskoprydning her – den er gratis.

For at fuldføre denne guide og fjerne Malware og Spyware, skal du have et antivirus program installeret. Hvis ikke du har det, bør du læse denne guide og med det samme downloade og installere et gratis antivirus program. Jeg anbefaler flere, som er gratis.

Vend tilbage hertil, når du har installeret et gratis antivirus program.

FJERN MALWARE – FEJLSIKRET

Før du gør noget andet, skal du slukke for dit internet på computeren. Hvis du har et netværkskabel i computeren – så pil det ud. Hvis du kører på wifi – så sluk det. Brug ikke internet igen, før du er helt færdig med guiden her. Hvis computeren er tilkoblet internet kan Virus og Malware hele tiden opdatere sig selv – og opretholde en afskærmning, som forhindrer dig i at fjerne den. Det er ikke muligt at lave en ordentlig diskoprydning – medmindre du fratager eventuel virus eller malware, at fungere.

At genstarte i fejlsikret tilstand er afgørende for guiden Fjern Malware og generel diskoprydning. Det gælder både Windows 10 og alle andre versioner af Operativ System.

Har du Windows 10 – så start diskoprydning her:

Tryk på Windows-tasten + i for at åbne Indstillinger. Vælg Opdatering og sikkerhed > Genoprettelse. Under Avanceret start skal du vælge Genstart nu. Når din pc er genstartet, skal du vælge Fejlfinding > Avancerede indstillinger > Startindstillinger > Genstart på skærmen Vælg en indstilling.

Når din pc er genstartet, kan du se en liste over indstillinger. Vælg 4 eller F4 for at starte din pc i fejlsikret tilstand.

FJERN MALWARE – Se her hvordan du nemt genstarter i Fejlsikret Tilstand i Windows 10.

 

 

Har du Windows XP, Vista, 7 eller 8 – så start diskoprydning her:

Klik på start og vælg genstart computer. Når computeren starter, tryk gentagne gange på F8 tasten indtil Avanceret startindstilling kommer frem på skærmen.

Brug piletasterne på tastaturet til at navigere hen til Fejlsikret Tilstand indstillingen og tryk Enter.

Fjern Malware

FJERN MALWARE – SLET FILER

Når din computer er genstartet i Fejlsikret Tilstand og du ikke er koblet til internettet – kan vi komme videre i arbejdet med Fjern Malware.

Nu skal vi have undersøgt computeren for virus. Men først skal du have slettet dine midlertidige
filer. Grunden til at vi gøre det, er fordi din antivirus bruger lang tid på ligegyldige filer. Hvis du er heldig ryger der allerede i denne proces lidt malware med. For at slette disse ligegyldige filer skal du åbne Diskoprydning. I Windows 10 søger du på forstørrelsesglasset i venstre hjørne – og andre Windows-versioner klikker du på Windows-tasten + E for at åbne stifinder. Klik på Computer/Denne Computer. Højreklik på drev C: og vælg Egenskaber. Tryk på knappen Diskoprydning

Fjern Malware Diskoprydning

FJERN MALWARE – ANTIVIRUS

Nu er du klar til at gøre opgaven Fjern Malware færdig og din computer er nu klar til at scanne. Den fungerer bedst, imens du stadig er i Fejlsikret Tilstand. Når dit antivirus program har scannet hele computeren – så skal du genstarte computeren og vende tilbage hertil. Dit antivirus program fjerner nemlig ikke alt Malware – bare fordi den er i fejlsikret tilstand. Der skal mere til. Fortsæt guiden, når computeren er genstartet.

MALWARE / SPYWARE SCANNER

Nu er du klar til, at downloade et decideret Malware og Spyware-søgeprogram. Du har brug for et program, der kun har én eneste ordre: Fjern Malware og Spyware!

ADVARSEL: Der findes utallige dårlige programmer, der ikke er en skid værd. Men som koster en hel masse penge. De værste programmer installerer selv en masse små Malware-lignende stykker på din computer – og tilbyder så bagefter: Hey, Fjern Malware med dette program – som de selv har installeret. Download KUN programmer som er blevet anbefalet af andre – rigtige mennesker.

FJERN MALWARE – med SPYWAREfighter

Et godt bud er det danske program SPYWAREfighter, der tilbyder at scanne din computer GRATIS. SPYWAREfighter er et rigtig godt program og det virker. Det er et program, der er virkelig godt til at fjerne Malware, Spyware og til at lave en god gedigen diskoprydning.

Scan din computer gratis med SPYWAREfighter – og Fjern Malware og Spyware.

Fjern Malware Slow PC Fighter

De fleste antivirus programmer – og ovenikøbet også de gratis antivirus programmer – har allerede et filter der bør fange Malware. Men desværre kan ikke en eneste love, at du er 100% sikret. Der findes millioner typer Malware, og ingen antivirus er perfekt. Så hvis du allerede har et antivirus program kørende – så hent et andet program og giv det en chance for at undersøge din computer.

Hvis du vil have mine anbefalinger til de bedste gratis antivirus programmer – så klik her.
Fjern Malware med antivirus programmer her.

FJERN MALWARE – med PC Speed Kit

Der findes 2 slags programmer, der specialiserer sig i at lave en Fjern Malware. De fleste antivirus programmer har funktionen at søge efter Malware – og de fleste har også funktionen Fjern Malware. Men det er ikke alle antivirus programmer der er lige gode til at finde dem.

Hvis ikke dit antivirus program kan finde Malware og du stadig har problemer med Pop-Up reklamer og andet – så skal du bruge et specialiseret program. Et program som PC Speed Kit er ekspert i Malware og har en søgefunktion, der kan finde Malware og den udfører også en Fjern Malware-ordre.

PC Speed Kit kan hentes som gratis program og du kan prøve det lige her – Fjern Malware med PC Speed Kit.

Fjern Malware CCleaner

FJERN MALWARE – HVAD ER MALWARE?

Hvad er Malware, Spyware, Virus, Adware, Orme, Trojanske Heste, og alt det andet?
Ja, for mange PC-brugere er navnet jo ligegyldigt – det vigtigste er hvordan du kommer af med skidtet. Det er der flere muligheder for – se bare ovenfor.

Men lad os prøve at kigge på de forskellige navne og se nærmere på hvad de egentlig gør.

Malware er en kombination af to ord fra engelsk. Malicious og Software. Ordet skal bekrive et ondsindet stykke program, der består af nogle koder. Disse koder er designet til at ødelægge din PC eller gøre den langsom – og måske endda presse nogle penge ud af dig.

FJERN MALWARE – VIRUS

Virus er et navn vi bruger om skadelig software. Det er næsten et ord, som er blevet erstattet af Malware. Selvom det ikke er helt korrekt. Men dengang internettet blev allemands-eje, eksisterede kun 1 ord. Virus. Nu er der flere forskellige slags vira. Definitionen af en virus er ’et program der udelukkende er lavet til at kopiere sig selv – efter at være blevet placeret på en PC, der ofte kører med styresystemet Windows.

FJERN MALWARE – ORME

En orm hedder på engelsk ’A Worm’. Så det er bare en direkte oversættelse. En orm er også et selv-kopierende program, der dog ikke – som for eksempel en virus – er fastgjort til Windows-maskinen. Orme er ofte et stykke software, der kører i baggrunden, når computeren er tændt.

FJERN MALWARE – TROJANSK HEST

En Trojansk Hest – er et stykke software som du tror er noget andet. Det vil sige, at du ofte ’lukker programmet ind’ i den tro, at det er et program der kan et eller andet du ønsker. Det viser sig så, at programmet er noget andet – et ondsindet program. Den Trojanske Hest er opkaldt efter ’gaven som viste sig at være noget andet’.

FJERN MALWARE – ADWARE

Adware er i bund og grund ikke rigtig Malware. Det er noegt som især efter år 2000 er blevet brugt massivt på nettet. Adware er et stykke software som bliver brugt som et reklame-program. Hovedopgaven for et stykke Adware er at lure din adfærd og rapportere det tilbage til udvikleren. 99% af alle tilfælde af Adware, er det dig selv som har sagt JA TAK til at installere Adware – du har bare iikke lagt mærke til det.Adware-prgrammet kan som regel fjernes og afinstalleres, uden problemer.

FJERN MALWARE – SPYWARE

Spyware er et stykke software som holder øje med din computer – og som fortæller om din adfærd til tredjepart. Et typisk Spyware-program holder øje med, hvilke websites du har besøgt og er den særlig strid, så holder den også øje med hvad du laver med din mus og hvad du skriver på tastaturet.

FJERN MALWARE – RANSOMEWARE

Ransomeware er et populært stykke software for deciderede internet-kriminelle. Her kan de nemlig stjæle penge. Dette stykke software er designet til at ligne andre programmer på dit system. På den måde, risikerer du at du tror du er på vej ind til netbanken eller til SKAT – men i virkeligheden er det et stykke Ransomeware, der bare har lagt et skin udover deres egen side. Dette gør, at du ikke indstaster dit login og andre oplysninger til SKATs hjemmeside, men på de kriminelles side.

FJERN MALWARE – SCAREWARE

Scareware er et stykke software som du nemt kan rende ind i, hvis du for eksempel er på udkig efter en måde at gøre din computer hurtig. Scareware vil gerne have dig til at ror, at de kan fikse din computer – og lige så snart du har downloadet programmet, så har du fået Scareware på computeren i stedet for. SÅ får du en Pop-Up-reklame med, at din computer er i fare eller andet – så klikker du linket. Sekunder efter fortæller firmaet bag det lille stykke Scareware, at de kan lave din computer for et stort eller lillepengebeløb.

Hvis du vil undersøge din computer for fejl, spyware og virus – så klik her og hent det danske program SlowPCfighter. Du kan helt gratis scanne computeren.