DÅRLIG SIKKERHED = LANGSOM COMPUTER

Brug ikke penge på ‘mirakelprogrammer’, der alligevel ikke virker.
Du kan klare sikkerheden på din computer selv, med min gratis guide.

Alle kan gøre det og +15.000 danskere har allerede brugt guiden.

 

Klik her og få min gratis guide - 100% gratis

Inden vi går igang med at checke sikkerheden på din computer – er det vigtigt, at optimerer din computer mest muligt. Du har måske lagt mærke til at din computer er blevet langsom med årene. Det kan ordnes på få minutter – og du kan gøre det selv. 100% gratis. Klik her og følg guiden – det tager 2 minutter.

PC-SIKKERHED

Nu skal vi sørge for, at din computer har den nødvendige PC-sikkerhed.
Hvis du har fulgt min guide, så har du nu ikke længere en langsom PC. Nu er din computer akkurat så kvik som den var, da du købte den. Hvis du har gjort det hele rigtigt, så ligger dit CPU-forbrug nu under 10%. Her skal den helst blive.

Det første du skal gære er, at finde dit CPU-forbrug ved at trykke på CTRL+SHIFT+ESC.

GODT PROGRAM TIL PC-SIKKERHED

Næsten alle computere har på et tidspunkt været ramt af angreb af virus og malware. Disse afskyelige programmer, kan være svære at komme af med – og hvis du skal gennemgå din computer manuelt, så  bliver du aldig færidg.

Et program som SLOW-PCfighter finder hurtig fejl og malware på din computer. Du kan checke din computer helt gratis.
SLOW-PCfighter er i øvrigt et dansk udviklet og produceret program der retter og fjerner hurtitgt! Prøv det her.

PC-SIKKERHED – NÆSTE SKRIDT

Grunden til, at nogle vira er så svære at komme af med – er fordi de ligger i computerens registreringsdatabase. Registreringsdatabasen er computerens ordrebog eller manuskript for opstart. Her ligger alle ordrer og beskeder til ALLE de programmer, processer og drivere der ligger på din computere. Men det er også her at virus-ægget ligger. Hver gang du starter computeren klækkes en virus ud. Det kan være at du er dygtig og får fjernet virussen – men så snart du genstarter computeren, så er den der igen.

PC Sikkerhed - CCleaner

Det er helt klassisk og det sker hele tiden. Jo mere ragelse der ligger i registreringsdatabsen, jo større er risikoen for at der ligger virus. Men bare rolig, der er hjælp at hente. Hvis ikke du – med sikkerhed – ved hvad du laver i registreringsdatabasen, så SKAL du bruge et program. Dette er vitalt for computeren.

CCleaner er en af de ældste og bedste inden for PC-sikkerhed og rengøring af registreringsdatabaser. CCleaner er et lille bitte program som er blevet downloadet flere end 85 millioner gange. Programmet renser din browser, Windows-systemet og  registreringsdatabasen. Du kan downloade det gratis program CCleaner her. (Linket er sat til direkte download – installer programmet og kør gratis scan)

Med CCleaner har du – med sikkerhed – ordnet din computers registreringsdatabase!

PC-SIKKERHED – BEDSTE ANTIVIRUS
PC Sikkerhed Avast Antivirus

Jeg har altid været fan af Avast. Det er et af de bedste antivirus programmer – som du kan downloade, installere gratis. Er du utilfreds – så afinstaller det igen. Det koster dig 0 kroner. Jeg har personligt brugt Avast i 15 år. Resultat=0 vira på samtlige computere jeg har ejet.

Avast har flere ekstrafunktioner som blandt andet PC-Rens, VPN-hjælp, fjernsupport og mulighed for at lave rescue-disk.

Hvis du er tilfreds med Avast, så overvej at købe licensen til antivirus programmet. Så behøver du ikke være nervøs for at åbne filer, surfe på nettet eller om der er programmer der holder øje med dig. Du er 100% sikret. Prøv AVAST – særligt tilbud lige nu.

Du kan prøve Avast gratis – men hvis du køber antivirus programmet – og så finder ud af, at du er utilfreds – så udnyt garantien og få dine penge retur!

  • AVAST gør ikke din PC langsom.
  • Har du allerede et virusprogram installeret? Så fjern det.
  • De fleste antivirus-programmer som du betaler for – gør computeren langsom. Derudover er de fleste gratis antivirus-programmer ikke helt gode nok.

PC-SIKKERHED – GRATIS ANTIVIRUS

Jeg har testet en del antivirus programmer igennem årene. Jeg har deltaget i flere onlinedebatter og lavet en lille oversigt over de bedste og ikke de dårligste antivirus programmer. Hvis du vil se hvilken antivirus du skal afinstallere med det samme (!) hvis du har den – så klik på dette link.
Læs mere om min guide til de bedste og dårligste antivirus programmer her.

Fandt du hvad du søgte efter?

ALT OM DATA anbefaler SlowPCfighter.

SlowPCfighter er et gratis program, der fejlsøger din computer. Scan og ret fejl med få klik. Du behøver ikke være ekspert.
KLIK HER - GRATIS