DÅRLIG SIKKERHED = LANGSOM COMPUTER

Brug ikke penge på ‘mirakelprogrammer’, der alligevel ikke virker.
Du kan klare sikkerheden på din computer selv, med min gratis guide.

Alle kan gøre det og +15.000 danskere har allerede brugt guiden.

 

Inden vi går igang med at checke sikkerheden på din computer – er det vigtigt, at optimerer din computer mest muligt. Du har måske lagt mærke til at din computer er blevet langsom med årene. Det kan ordnes på få minutter – og du kan gøre det selv. 100% gratis. Klik her og følg guiden – det tager 2 minutter.

PC-SIKKERHED

Nu skal vi sørge for, at din computer har den nødvendige PC-sikkerhed.
Hvis du har fulgt min guide, så har du nu ikke længere en langsom PC. Nu er din computer akkurat så kvik som den var, da du købte den. Hvis du har gjort det hele rigtigt, så ligger dit CPU-forbrug nu under 10%. Her skal den helst blive.

SIKKERT PROGRAM TIL DIN PC

Der findes et UTAL af programmer, som prøver at bilde dig ind at de kan sikre din computer og gøre den meget bedre. Desværre er mange af dem ubrugelige eller i værste fald skadelige for din computer.

Men hvis jeg kun må anbefale 1 program, til fejlfinding og forbedring af din computer – så bliver det PC Speed Kit. Programmet kan du have liggende, og du bestemmer selv hvor ofte PC Speed Kit skal undersøge din computer. Det kan være hver dag, hver uge, hver måned eller én gang om året.

PC Speed Kit er et virkelig godt program, som jeg anbefaler – og det fixer og retter din pc-fejl med det samme!

Prisen på programmet afspejler meget godt, at det er et program med kvalitet. Det koster normalt 499.-, men jeg har forhandlet mig frem til, at du kan købe PC Speed Kit for 149 kr. ved at bruge dette link.

Få det bedste program til fejlretning og sikkerhed af din PC – PC Speed Kit – inkl rabat – klik her!

PC Sikkerhed PC Speed Kit

GODT PROGRAM TIL PC-SIKKERHED

Næsten alle computere har på et tidspunkt været ramt af angreb af virus og malware. Disse afskyelige programmer, kan være svære at komme af med – og hvis du skal gennemgå din computer manuelt, så  bliver du aldig færidg.

Et program som SLOW-PCfighter finder hurtig fejl og malware på din computer. Du kan checke din computer helt gratis.
SLOW-PCfighter er i øvrigt et dansk udviklet og produceret program der retter og fjerner hurtitgt! Prøv det her.

PC Sikkerhed Slow PC Fighter

PC-SIKKERHED – NÆSTE SKRIDT

Grunden til, at nogle vira er så svære at komme af med – er fordi de ligger i computerens registreringsdatabase. Registreringsdatabasen er computerens ordrebog eller manuskript for opstart. Her ligger alle ordrer og beskeder til ALLE de programmer, processer og drivere der ligger på din computere. Men det er også her at virus-ægget ligger. Hver gang du starter computeren klækkes en virus ud. Det kan være at du er dygtig og får fjernet virussen – men så snart du genstarter computeren, så er den der igen.

Det er helt klassisk og det sker hele tiden. Jo mere ragelse der ligger i registreringsdatabsen, jo større er risikoen for at der ligger virus. Men bare rolig, der er hjælp at hente. Hvis ikke du – med sikkerhed – ved hvad du laver i registreringsdatabasen, så SKAL du bruge et program. Dette er vitalt for computeren.

 

PC Sikkerhed CCLeaner
CCleaner er en af de ældste og bedste inden for PC-sikkerhed og rengøring af registreringsdatabaser. CCleaner er et lille bitte program som er blevet downloadet flere end 85 millioner gange. Programmet renser din browser, Windows-systemet og  registreringsdatabasen. Du kan downloade det gratis program CCleaner her. (Linket er sat til direkte download – installer programmet og kør gratis scan)

Med CCleaner har du – med sikkerhed – ordnet din computers registreringsdatabase!

PC-SIKKERHED – GRATIS ANTIVIRUS

Jeg har testet en del antivirus programmer igennem årene. Jeg har deltaget i flere onlinedebatter og lavet en lille oversigt over de bedste og ikke de dårligste antivirus programmer. Hvis du vil se hvilken antivirus du skal afinstallere med det samme (!) hvis du har den – så klik på dette link.
Læs mere om min guide til de bedste og dårligste antivirus programmer her.