SKAL DIN COMPUTER RENSES?

Brug ikke penge på ‘mirakelprogrammer’, der alligevel ikke virker.
Du kan selv rense din pc, med min gratis guide.

Alle kan gøre det og +15.000 danskere har allerede brugt guiden.

 

PC RENS PÅ EN LANGSOM COMPUTER

Hvis du ikke allerede har brugt min guide til, hvordan du 100% gratis og på ganske få minutter får en hurtig opstart af din computer – så gør dig lige en tjeneste og klik her. Jeg garanterer dig, at det virker. Når du er færdig – som kom tilbage hertil og lav en PC Rens – gratis!

3 LØSNINGER TIL PC RENS

Hvis du har en langsom PC, så kan det være at du skal rydde lidt op og lave en PC Rens. Jeg giver dig her 3 måder du kan bruge – den første er helt gratis. De andre er programmer du kan købe dig til – og lad mig sige det med det samme: Du skal ikke tro på ALT hvad du læser på nettet! Husk det.

Når du laver en søgning på Google med PC RENS eller RENS PC, så bliver du bombarderet med tilbud om mirakelprogrammer der kan alverdens ting – siger de. I de fleste tilfælde fylder rense-programmerne din PC med alt muligt andet crap – og i bedste fald virker de ikke.

Men der er selvfølgelig undtagelser – og dem kigger vi på senere.

PC RENS – OPRYDNING

Start med at åbne kontrolpanel på din computer og vælg Tilføj eller Fjern Programmer

Fjern alle programmer, som du ikke længere bruger. De optager plads og fylder generelt bare på computeren. Denne øvelse fjerner også væsentlige ’midlertidige filer’ du ikke længere bruger. Men ikke dem alle. Det vender jeg tilbage til.

Husk at kigge ALLE programmer igennem. Her plejer virkelig at være meget plads og overskud at hente på computeren.

PC Rens

SIKKERT PROGRAM TIL DIN PC

Der findes et UTAL af programmer, som prøver at bilde dig ind at de kan sikre din computer og gøre den meget bedre. Desværre er mange af dem ubrugelige eller i værste fald skadelige for din computer.

Men hvis jeg kun må anbefale 1 program, til fejlfinding og forbedring af din computer – så bliver det PC Speed Kit. Programmet kan du have liggende, og du bestemmer selv hvor ofte PC Speed Kit skal undersøge din computer. Det kan være hver dag, hver uge, hver måned eller én gang om året.

PC Speed Kit er et virkelig godt program, som jeg anbefaler – og det fixer og retter din pc-fejl med det samme!

Prisen på programmet afspejler meget godt, at det er et program med kvalitet. Det koster normalt 499.-, men jeg har forhandlet mig frem til, at du kan købe PC Speed Kit for 149 kr. ved at bruge dette link.

Du kan også prøve PC Speed Kit Gratis, inden du køber – lige her!

PC Rens PC Speed Kit

PC RENS – AUTOMATISK OPRYDNING

Der findes et utal af gratis, online programmer der vil hjælpe dig med at lave en PC Rens. Langt fra alle er lige gode – og nogle af dem er ligefrem skadelige. Rigtig mange gratis programmer indeholder små virus-filer, der inficerer din computer med det samme. De er svære at komme af med igen – og svære at opdage for din antivirus (sådan en har du selvfølgelig – ellers klik her).

På denne side anbefaler jeg KUN programmer der kan lave en ordentlig PC Rens – og som virker. Jeg har prøvet dem alle og jeg ved hvad jeg taler om.

PC RENS – DOBBELTGÆNGERE

Der findes ikke en eneste PC i hele verdenen – med et par år på bagen – som ikke trænger til en PC Rens. Alle computere får fyldt harddisken med dobbeltfiler og gengangere. Det er typisk film, musik og billeder – som vi har en tendens til at dobbeltgemme. Vi vil jo så nødigt miste dem. Lad mig anbefale, at du køber en god og billig USB-nøgle hos Wupti – og gemmer det hele her. De koster næsten ingenting.

Hvis du henter Easy Duplicate Finder så kan den hjælpe dig med at finde alle de filer du har dobbelt af. Det er et mega-godt program, der fungerer.

PC Sikkerhed

PC RENS – AUTOMATISK OPRYDNING

Lad være med at tro på alt hvad der står på nettet. Som skrevet tidligere, så bliver du tilbudt alverdens programmer, hvis du laver en søgning på PC RENS eller RENS PC. Langt størstedelen af programmerne gør og kan det samme, som denne guide netop har gennemgået. Pas ekstra godt på, med ta installere gratis versioner af alle mulige mirakelprogrammer. De er meget ofte fyldt med malware og i værste fald virus.

…og husk: Du kan gøre meget selv, når det drejer sig om PC Rens, eller generel oprydning på computeren. Der er dog nogle gange, hvor det er meget rart at få en hjælpende hånd fra et program, som du kan stole på.