ER DIN WINDOWS 7 BLEVET LANGSOM?

ADVARSEL: Hvis du undrer dig over, hvordan og hvornår din Windows 7 er blevet langsom – så er du ikke alene. Mange oplever at computeren langsom, men sikkert bliver sløv og det går især udover opstarten – som kan tage evigheder. Det er ikke nødvendigvis noget du har gjort. Det sker helt automatisk, nå programmerne arbejder og du installerer og afinstallerer programmer.

Men heldigvis findes der er en løsning – og du kan selv gøre den hurtig igen. Det er supernemt og du behøver overhovedet ikke være særlig teknisk for at gøre din Windows 7 hurtig igen. Det foregår i to nemme trin. Du er garanteret blevet introduceret for alle mulige programmer, som kan gøre din computer hurtig igen. Men lad være med at bruge penge på dem. Det er ganske få af dem, der virker.

Mit navn er Michael Sørensen. Jeg har arbejdet med computersoftware, programmering og udvikling i mere end 15 år. På denne side vil jeg lære dig et hurtigt trick, så du kan hjælpe dig selv og andre med at få din Windows 7 til at være ligeså hurtig, som dengang du købte den.

At din computer er langsom, er det ikke din egen skyld. Den bliver langsom med alderen – og det skyldes alle de programmer, opdateringer og andet der gør sig ‘lækre’ på din computer. Det forklarer jeg mere om, lidt senere.

 

Inden du går igang, skal du vide 3 ting!

  • Du kan selv sørge for, at din Windows 7 bliver hurtig igen. Du skal ikke spilde penge på alle mirakel-programmerne!
  • Når du har brugt min guide, vil du tro at det er løgn! Det tager MAX 2 minutter.
  • Når din Windows 7 er blevet hurtig igen – så skal du hente PC Speed Fix, som er det eneste program jeg vil anbefale. Så sikrer du dig, at din computer forbliver hurtig – og ikke bliver langsom igen om et par dage.

Men inden du køber noget – eller gør andet – så lad mig bevise, at jeg ved hvad jeg snakker om. Klik her og få tilsendt en trinvis guide med det samme inkl. en video-guide til hvad du skal gøre for at forvandle din langsomme Windows 7 – til at være ligeså hurtig, som den var engang.

 

%

af alle computere har virus

nye vira opfindes hver måned

%

af alle emails indeholder malware

LANGSOM OPSTART AF WINDOWS 7

Der findes en enkelt gennemgående grund til at du har fået en langsom Windows 7 – og det er næsten altid det samme der gør sig gældende for alle. Windows 7 bliver nemlig langsom af alle de programmer, du har installeret – har haft installeret eller som ikke er helt fjernet ved afinstallering.

Alle programmerne vil gerne starte lynhurtigt op, når du skal bruge dem. Derfor ligger de og arbejder i tomgang, og skal også startes op, når du tænder for computeren. Det er ikke unikt for Windows 7 – det sker i alle styresystemerne fra Windows. Desværre betaler vi brugere prisen – i form af ventetid, når computeren skal starte op og vi venter på skrivebordet.

Vi er vist mange der kender til den frustrerende følelese af, at vi ikke kan klikke på noget – når skrivebordet kommer frem.

Jo, ældre din computer er, jo flere programmer kører ‘i tomgang’. Det er ‘tomgangen’ der gør opstarten på Windows 7 langsom. Så lad os slå dem fra – på et øjeblik!

Lige herunder, kan du få tilsendt en trinvis guide og en video-guide, som viser dig hvordan du gør. Alle kan gære det, du behøver ikke være ekspert. Det er supernemt. Hvis du oplever problemer undervejs, er du velkommen til at skrive til mig. Brug live-chatten i højre hjørne.

…og bare rolig, om lidt er din Windows 7 – hurtig igen.