HAR DU EN LANGSOM COMPUTER MED WINDOWS 10?

ADVARSEL: Windows 10 kan være lidt tung at danse med – men på denne side viser jeg dig, hvor nemt det er at speede din Windows 10 op – og få den til at starte nemt og hurtigt op. Det klares nemt i to trin. Du er sikkert blevet tilbudt alle mulige programmer, som kan gøre din Windows 10 hurtig igen. Men lad være med at bruge penge på dem. Det er ganske få af dem, der virker.

Mit navn er Michael Sørensen. Jeg har arbejdet med computersoftware, programmering og udvikling i mere end 15 år. På denne side vil jeg lære dig et hurtigt trick, så du kan hjælpe dig selv og andre med at få en langsom computer med Windows 10 til at være ligeså hurtig, som dengang du købte den.

 

Inden du går igang, skal du vide 3 ting!

  • Du kan selv sørge for, at din computer bliver hurtig igen. Du skal ikke spilde penge på alle mirakel-programmerne!
  • Når du har brugt min guide, vil du tro at det er løgn! Det tager MAX 2 minutter.
  • Når din computer er blevet hurtig igen – så skal du hente PC Speed Fix, som er det eneste program jeg vil anbefale. Så sikrer du dig, at din computer forbliver hurtig – og ikke bliver langsom igen om et par dage.

Men inden du køber noget – eller gør mere – så lad mig bevise, at jeg ved hvad jeg snakker om. Klik her og få tilsendt en trinvis guide med det samme inkl. en video-guide til hvad du skal gøre for at forvandle din langsomme computer – til at være ligeså hurtig, som dengang du købte den.

 

%

af alle computere har virus

nye vira opfindes hver måned

%

af alle emails indeholder malware

OPSTART AF LANGSOM PC

En af grundene til at du har fået en langsom PC – er ret simpel. Det skyldes dine programmer, der er installeret – eller har været installeret.

De vil nemlig allesammen gerne starte hurtigt op, når du skal bruge programmet. Derfor starter dine programmer og går ”i tomgang”, når du genstarter. Men det koster ofte mange minutter i opstarten.

Imens venter du på at skrivebordet bliver færdig med at loade – og det giver en langsom PC.

Jo, ældre din computer er, jo flere programmer kører ‘i tomgang’. Det er derfor at du har fået en langsom computer. Så lad os slå dem fra – på et øjeblik!

Lige herunder, kan du få tilsendt en trinvis guide og en video-guide, som viser dig hvordan du gør. Alle kan gære det, du behøver ikke være ekspert. Det er supernemt. Hvis du oplever problemer undervejs, er du velkommen til at skrive til mig. Brug live-chatten i højre hjørne.

…og bare rolig, om lidt er din langsomme computer – hurtig igen.

 

HYBRID OPSTART MED WINDOWS 10

Du kan gøre flere ting, som hjælper din computer med at blive hurtigere – også selvom den er blevet langsom efter at du har installeret Windows 10.

Du kan for eksempel sørge for, at du udnytter den indbyggede Hybrid Opstart.

Det gør du på følgende måde: 
Tryk på Windows-tasten + i

Langsom PC med Windows 10
 

 

 

Så kommer du til ’Indstillinger’.

Skriv ’strøm’ og klik på ’Indstillinger for strømstyring og slumretilstand’.
Klik på ’Flere indstillinger for strømstyring’

Langsom PC med Windows 10
 

 

Tryk på ’Vælg hvad tænd/sluk-knapperne gør’

Langsom PC med Windows 10
 

 

 

Sørg for at der er flueben i ’Aktivér hurtig start (anbefales)’

Langsom PC med Windows 10