Siden opdateres løbende af firmaet ‘mufogbøf’. Vi er et lille firma, der udvikler hjemmesider, apps og online-kurser.
Hjemmesiden www.langsom-pc-computer.dk er skabt alene af den årsag at jeg selv har haft en langsom pc, og efter jeg fandt ud af hvor nemt det kunne blive at få en hurtig computer, så tænkte jeg at jeg ikke var den eneste der kunne bruge den løsning. 

Om Langsom-PC-Computer.dk

Langsom-PC-computer.dk er for alle med en langsom computer. Vi har lavet en guide, så alle – fra nybegynder til ekspert – selv kan sørge for opdatering af computerens opstartsfase. Netop opstarten er et stort problem for mange brugere.

Alle produkter og tjenester som vi sammenligner og/eller anbefaler her på siden, er produkter eller tjenester som vi selv har testet og kan godkende. Vi gennemfører løbende undersøgelser på priser og produkternes kvalitet for at sikre, at du får de bedste tilbud her på siden.

Der kan forekomme affiliate links på hjemmesiden, hvilket vil sige, at vi får udbetalt en kommision, hvis du klikker på et link eller køber et produkt. Dette har ingen betydning for den pris du skal betale for produktet. Vi vil kun tilbyde dig de absolut billigste priser.