En god brugt computer

Nogle gange har man bare ikke råd til at købe en splinterny computer, men hvorfor egentlig også gøre det, når der findes rigtig mange gode brugte computere, som sagtens kan klare bruges et par år endnu? Få tips til, hvorfor det er en god ide at købe en brugt computer her.

Mange køber nye computere, gadgets og telefoner, men det er der faktisk ikke nogen grund til. Du kan sagtens finde en god og lækker brugt computer på Bluecity.dk, som virker lige så godt, som en ny computer. Fordelen ved at købe en brugt computer er for det første, at du sparer penge. Som oftest kan du faktisk finde en brugt computer, som er næsten så god som ny, men koster det halve af, hvad en ny computer koster. For hvem vil ikke gerne spare penge?

Når du køber brugt It-udstyr så som computere, tablets eller mobiltelefoner, så sparer du ikke kun penge, men du hjælper faktisk også miljøet. Det er nemlig godt for miljøet, at vi køber brugt, så man på den måde ikke er med til bare at forbruge og spilde ressourcer på at købe nyt. Når man køber brugt, køber man altså også grønt. Du kan dog potentielt få brug for hjælp til at sætte alt dit IT udstyr op, hvilket en elektriker muligvis kan hjælpe dig med.

Du kan måske også være heldig at finde lige præcis den computer, som du har gået og drømt om i årevis uden at have råd til den. Mange vælger at købe en brugt Macbook. De er nemlig meget populære og driftssikre. Men de er ofte dyre, hvis du skal købe dem fra ny. Ofte kan du finde en Macbook, som er et par år gamle, men som stadig er super god. Fordelen er at du sparer en masse penge og hjælper andre af med deres brugte udstyr. På den måde sætter du gang i den cirkulære økonomi og går noget godt for vores klode.